HONDA CR-V

MEER DAN BUITENGEWOON

Het is ongelooflijk hoeveel innovatieve ideeën er in één auto kunnen zitten. De stijlvolle en ruime CR-V deelt uw avonturiersgeest en geeft u de vrijheid en flexibiliteit om op ontdekking uit te gaan.


Deze veelzijdige SUV met twee- of vierwielaandrijving combineert opwindende prestaties met alle comfort van een luxe auto. De extraatjes blijven maar komen.#
slide


RUIM, RUIMER, RUIMST

Er is meer dan voldoende ruimte.

Dankzij onze zetels die u met één trek aan de praktische hendel kunt neerklappen, creëert u nog meer ruimte. Handen vol na een dagje shoppen? Geen probleem! Bij sommige uitrustingsniveaus kunt u ook kiezen voor een achterklep die automatisch open- en dichtgaat. Bovendien zorgden we voor een genereuze kofferruimte waarin u gemakkelijk drie grote koffers kunt opbergen.
slide


OPVALLEND DESIGN

Honda-ontwerpers zijn niet over één nacht ijs gegaan bij het opnieuw ontwerpen van de buitenkant van de CR-V.

We hebben de grille aangepast, de koplampen opnieuw vormgegeven en geïntegreerd en strakke nieuwe lichtmetalen velgen toegevoegd. De vloeiende belijning van de wagen is nauwkeurig bewerkt om een strak en dynamisch profiel te creëren dat voor een efficiëntere luchtstroom en dus een lager brandstofverbruik zorgt.
slide


VAN EEN MOOIE AFSLUITER GESPROKEN

De CR-V helpt u graag een handje: één druk op de knop volstaat

‘S WERELDS BEST VERKOCHTE SUV

De Honda CR-V is - zonder uitzondering - 's werelds populairste SUV.

Verkoopcijfers uit de 53 belangrijkste markten voor nieuwe auto's* zetten de Honda CR-V op de eerste plaats in 2015. Ook in 2012, 2013 en 2014 versloeg hij alle concurrentie. Sterker nog, sinds 1995 zijn er meer dan 7 miljoen CR-V’s verkocht.
#Openiningsuren van ma tot vrijdag
Van 8u – 12u en van 13u – 18u (vrijdag tot 17u)

Zat van 9u – 12 en van 13u30 – 17
(werkplaats gesloten, afhalingen enkel voormiddag)